Ucapan Terakhir Sebelum Tutup Blog Sesi Ini

Macam susah je nak tutup… tapi kuatkan semangat, kene tutup juga at least selama bulan Jun09 ni.  Maat taufik wannajah dalam imtihan ummi dan anak2 semua.  Apa pun, ucapan terakhir untuk sesi ini, Selamat Hari Bapa kepada Abah dan Atuk serta semua lelaki bergelar ayah dan bakal ayah.  Buat anak2 Ummi, tontonilah video ini kerana seperti Ummi sebut dalam FB:

Sgt indah penyampaiannya. Hargai dan hormatilah ayah semasa mrk masih hidup, ummi dah tak ada ayah, tp ada ayah mertua yang kata Ust Haron Din, perlu diutamakan juga seperti mak ayah sendiri, apa pun alasan kita sematkan dlm fikiran, jiwa dan hati bahawa PERTENGAHAN JALAN KE SYURGA ADALAH AYAHMU…maka berbuat baiklah kepada mereka wahai anak2 mutiara hati bunda…Happy Father’s Day to my dearest husband, father in law and all fathers out there! Please do make a call to your fathers on this special day! Dalam Islam hari2 pun special untuk mak ayah tapi kalau sesape yang dah lama tak berkata2 dengan Sang Ayah, what better day than today…moga tatkala kita tempuhi gerbang di pertengahan jalan ke syurga itu akan dipermudahkan menelusurinya berapa besar, berat, kukuh dan berduri pun..

3 Respons to “Ucapan Terakhir Sebelum Tutup Blog Sesi Ini”

  1. Tutup Blog – Ucapan Terakhir « TarBiyyaTuL QaLbI Says:

    […] nescaya jadilah kami daripada orang-orang yang rugi. Al-’Araf:23 « Lain Kali? Ucapan Terakhir Sebelum Tutup Blog Sesi Ini […]

  2. FaisaL Says:

    setuju, video yang sangat bagus..

    semoga dipermudahkan segalanya.. amin..

  3. wardatul asrar Says:

    salam,ummi..

    terima kasih bg msg and for the du’a hari tu. i’m the one who shud thank u more.. thanks, ummi. maaf sgt2 x dpt nk reply. hp tgh repair, mother board rosak (ganas nye laa hai kte ni kn. hee) dan yg guna skarang ni pn kadang2 b’masalah jugak.

    ma’an najah ala kulli hal =)

    happy fathers day to abah. may Allah bless all you.

    jg diri, iman, amal.

    wsalam..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: